Har du frågor kring fönsterbyte? Kontakta oss!

Har du frågor kring fönsterbyte? Kontakta oss!

Dala M² Bygg AB är ett lokalt snickeriföretag i Falun med yrkesstolthet. Vi utför alla olika typer av snickeriarbeten.

Kundnöjdhet är allt för oss - det bygger vi genom ärlighet, bra kundkommunikation och kvalitet genom hela snickeriprojektet!  När du anlitar oss för att byta fönster har du flera valmöjligheter. Vill du ha fasta, sidohängda, utåt- eller inåtgående fönster? – valet är ditt. Vi har gedigen erfarenhet och skickliga installatörer, vilket resulterat i fantastiska resultat med många nöjda kunder. Vi ser gladeligen framemot att bidra med vår kunskap från planeringsstadiet till lyckat slutresultat. 

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret så kommer en av våra serviceinriktade snickare att kontakta dig inom kort. Vi har konkurrenskraftiga priser med 10 års garanti på alla våra fönster. Det låter lika bra som det är!

Planerar du att byta fönster? Ta hjälp av Dala M² Bygg!

Vi erbjuder våra kunder kostnadsfritt möte - där vi på plats tar mått, diskuterar omfattning och överlämnar ett prisförslag för ditt kommande snickeriprojekt. Helt utan köpkrav! Våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras på ett korrekt vis med 100% kvalité på både produkt och utförande.