Så kan ett fasadbyte i Falun öka värdet på din fastighet

Att utföra ett fasadbyte i Falun bidrar till en mer hållbar fasad som har en lång livslängd. Det ökar också värdet på din fastighet, om du planerar att sälja den. När du ska byta fasad i Falun kan du vända dig till oss som är specialister på fasader.

Har din fastighet en träfasad så behöver den underhållas ungefär vart 8:e år så att fasaden har ett bra skydd mot väder och vind men även mot fukt, som annars kan leda till röta. Om du sköter om underhållet av din träfasad kommer den att ha en lång livslängd men missköter du den kommer det leda till att du behöver utföra ett fasadbyte i Falun. När du ska utföra ett fasadbyte är du välkommen att kontakta oss på Dala M2 Bygg AB som har snickare som är proffs på träfasader.

 

Öka värdet på din fastighet genom ett fasadbyte i Falun

Har man en sliten träfasad som kanske även har fått röta eller där det finns sprickor och andra skador kommer det att krävas ett fasadbyte i Falun för att återställa skicket på fasaden. Ett fasadbyte innebär också att du höjer värdet på din fastighet vilket är ett skäl till att många väljer att byta fasad inför en försäljning. När det är dags att byta fasad på grund av undermåligt underhåll väljer många att även utföra ett fönsterbyte i Falun för att få en fasad med en lång livslängd.

 

Vilka fasader är mest attraktiva på marknaden?

Det finns idag ett stort antal olika fasadtyper att välja mellan som exempelvis träfasad, putsad fasad, tegelfasad eller en plåtfasad. Vilken fasad som är mest populärast är mycket individuellt men även var fastigheten är belägen. I grönskande områden passar en träfasad bäst medan en putsad fasad eller plåtfasad är bättre i tätbebyggda områden då dessa är mer tåliga och kräver mindre underhåll.

 

Hur kan man tjäna pengar på sitt fasadbyte i Falun?

Om du utför ett fasadbyte i Falun så kan du höja värdet på sin fastighet. Det kan ge bättre betalt om du planerar att sälja din fastighet. Att höja värdet på fastigheten kan också vara lämpligt då du vill belåna fastigheten. I övrigt kan du spara pengar på din nya fasad om du byter till en fasad som kräver mindre underhåll.

 

Kontakta oss då du ska utföra ett fasadbyte i Falun

När du planerar att byta fasad kan du vända dig till oss på Dala M2 Bygg AB som är specialister på ett flertal olika byggtjänster som exempelvis fasadbyte och fönsterbyte i Falun. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök genom vårt formulär på sidan så att vi kan komma ut och inspektera ditt byggprojekt men även lämna tips och råd, utan några förpliktelser.