Fasadbyte & altanbygge i Falun

Fasadbyte & altanbygge i Falun

Är det dags att byta ut din gamla träfasad mot en ny eller behöver du utföra en tillbyggnad till din fastighet som exempelvis ett altanbygge i Falun, en carport eller ett nytt garage? Då kan du kontakta oss på Dala M2 Bygg som är experter på fasadbyte i Falun, tillbyggnader och andra byggtjänster. Vi har genom åren utfört många bygguppdrag åt både företag och privatpersoner och har fått massor av goda omdömen från nöjda kunder för både vårt arbete men också vår höga servicenivå. Våra medarbetare är mycket skickliga hantverkare som utför arbeten med hög kvalité och alltid i tid, vilket vi vet är viktigt för våra kunder.

 

Fasadbyte i Falun

En träfasad som är korrekt monterat av skickliga hantverkare, av rätt träslag och som underhålls löpande har en livslängd på flera 100 år. Det som dock gör att det mellan varven krävs ett fasadbyte i Falun beror vanligast på undermåligt underhåll eller att det uppstått skador i träfasaden. Då tränger sig fukt in som får träet att ruttna och även utveckla mögel. När du behöver utföra ett fasadbyte i Falun kan du vända dig till oss som är specialister på fasadbyte och fönsterbyte i Falun. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris på ditt fasadbyte, utan att du förbinder dig för något. 

Planerar du att byta fönster? Ta hjälp av Dala M² Bygg!

Vi erbjuder våra kunder kostnadsfritt möte - där vi på plats tar mått, diskuterar omfattning och överlämnar ett prisförslag för ditt kommande snickeriprojekt. Helt utan köpkrav! Våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras på ett korrekt vis med 100% kvalité på både produkt och utförande.