Välkommen till Dala M² Bygg AB!

Välkommen till Dala M² Bygg AB!

Ett erfaret och trevligt snickeriföretag som satsar på ärlighet i allt vi gör! Med över 30-års branschvana kan du med säkerhet luta dig tillbaka och anlita oss till ditt nästa projekt.

Vi är är två trevliga snickare på Dala M² Bygg som har passion för att uppfylla kundens drömprojekt. Vad står på tur för din fastighet? Fönsterbyte, altanbygge eller fasad- och takbyte är något vi dagligen utför åt företag och privatpersoner i Falun.

Det finns flera anledningar till att ett fönsterbyte är en värdefull investering utöver det faktum att man ökar trivseln med vackra fönster som släpper in ljus. Med nya moderna fönster får man lägre uppvärmningskostnader, ett bättre inomhusklimat samt oftast ett ökat värde på fastigheten. Dessutom behöver moderna fönster minimalt med underhåll, något som också sparar en väsentlig slant på lång sikt. 

Vi står för ärlighet och är med från början till slut med ditt kommande snickeriprojekt!

Våra snickare är erfarna och har genom åren i snickeribranschen skapat många nöjda kunder. Nu är vi redo för ditt kommande uppdrag! Vi står gladeligen till tjänst för alla dina frågor och funderingar som rör snickeritjänster. Tveka inte att kontakta oss!

Planerar du att byta fönster? Ta hjälp av Dala M² Bygg!

Vi erbjuder våra kunder kostnadsfritt möte - där vi på plats tar mått, diskuterar omfattning och överlämnar ett prisförslag för ditt kommande snickeriprojekt. Helt utan köpkrav! Våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras på ett korrekt vis med 100% kvalité på både produkt och utförande.

Planerar du att byta fönster? Ta hjälp av Dala M² Bygg!

Boka kostnadsfritt möte

Här hittar du oss på webben