Takbyte i Falun

Takbyte i Falun

Ett tak med tegelpannor har en livslängd på mellan 50-100 år. Dock har takpappen och tätskiktet som ligger under tegelpannorna bara en livslängd på 20-30 år vilket innebär att man behöver lägga nytt takpapp och tätskikt med jämna mellanrum. Om tegelpannorna är i bra skick kan de återanvändas och läggas ut igen efter att bytet av takpapp är klart. Dock är det många som väljer att lägga nya takpannor i samband med att de gör ett takbyte i Falun. Dala M2 Bygg är proffs på takomläggningar och kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser då du ska lägga om ditt tak. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt takbyte.

 

Om våra tjänster

Dala M2 Bygg lägger många tak åt privatpersoner varje år och har genom åren fått mycket goda referenser från nöjda kunder för dels det utförda arbetet men också för att vi håller tidsplanen. Våra skickliga medarbetare har yrkesutbildning och även en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan åta oss alla typer av byggarbeten som takbyte, fasadbyte och fönsterbyte i Falun. Boka ett kostnadsfritt platsbesök genom vårt formulär så kommer vi ut och inspekterar ditt tak och kan därefter lämna en offert på ditt takbyte i Falun. 

Planerar du att byta fönster? Ta hjälp av Dala M² Bygg!

Vi erbjuder våra kunder kostnadsfritt möte - där vi på plats tar mått, diskuterar omfattning och överlämnar ett prisförslag för ditt kommande snickeriprojekt. Helt utan köpkrav! Våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras på ett korrekt vis med 100% kvalité på både produkt och utförande.